stuff

Man of Tai Chi – Keanu Reeves

Cei care ma cunosc stiu ca sunt fana Keanu Reeves de aproape 18 ani:D Stiu ca nu este cel mai bun actor din lume, insa nu pentru asta il admir . Il admir pentru ceea ce a facut, pentru persoana care este si pentru ca este „diferit”, nu intra in tiparul actorilor de la Hollywood.

Aseara am fost la „Man of Tai Chi”, un film in care joaca si pe care l-a si regizat. Primul lui film, ca regizor. Daca va plac filmele cu bataie, vi-l recomand cu mare drag. Are foarte multe astfel de scene, insa preferata mea este ultima scena de bataie dintre el si actorul principal. Aaaa, am uitat sa va spun ca el este personajul negativ, „The Bad Guy”.

Despre film?! Dialogurile sunt usurele, insa intr-un film cu bataie nu prea gasesti profunzime, trebuie sa recunoasteti asta. Per ansamblu, filmul este amuzant, are multe scene cu bataie, foarte bune, iar muzica este geniala. Insa trebuie sa recunosc ca astept cu si mai mare interes „47 Ronin”, un alt film in care joaca Keanu, si care are premiera in Romania pe 27 Decembrie. Daca vreti sa aflati despre ce este vorba, puteti sa urmariti trailerul aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s