ganduri...

Media Prom 2013!

S-au spus multe despre Media Prom 2013, insa multe au fost minciuni si exagerari. Ma rog, fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, asa ca nu voi comenta, desi as avea multe de spus. 

Daca ati fost acolo, stiu ca v-ati distrat, s-a vazut asta. Cei 12 participanti au oferit momente savuroase, momente pe care le regasesti la astfel de evenimente, care nu au fost deloc asa cum s-a spus. Eu ii admir pentru ca nu au privit totul ca pe o competitie, hai sa dau in celalalt ca sa imi fie mie bine. Nu, ei s-au distrat si s-au ajutat unii pe altii, desi in acea seara au fost intr-o competitie. Au fost o echipa, si asta s-a vazut pe scena. Pentru asta, ii felicit din toata inima. Sunt o gasca de tineri carismatici, inteligenti, creativi…o familie:)

De ce nimeni nu a spus nimic despre organizatori, despre munca depusa in toate aceste luni?Aaa, e mai usor sa criticati si sa va bateti joc de munca lor. Ati uitat, de asemenea, sa mentionati de internshipurile oferite participantilor, internshipuri care ii vor ajuta sa invete aceasta meserie, sa vada cum functioneaza o redactie de stiri, ce inseamna munca pe teren, etc. Ati uitat si de Media Mingling, unde au participat profesionisti din domeniu, care au stat de vorba cu studentii si le-au impartasit din experienta si cunostintele lor.

Celor care au lipsit de la eveniment, le recomand sa se intereseze exact cum a fost si sa nu asculte doar de parerea unora. 

Acesta este punctul meu de vedere, asa ca va rog sa tratati aceasta postare asa cum trebuie. Multumesc!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s