ganduri...

Paula Herlo. Model de carieră

Atunci când am primit ca temă pentru facultate să ne alegem un model de carieră şi să vorbim despre el, am ştiut de la început că acea persoană este Paula Herlo, senior corespondent Ştirile Pro TV şi producător România, te iubesc!

Sursă foto:www.paulaherlo.ro

Am urmărit emisiunea de când a apărut, iar reportajele „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, „Există viaţă după moarte” şi „Avem viaţă în sânge”, reprezintă un reper pentru cariera pe care vreau să o am în viitor. Iar Paula Herlo este un exemplu de integritate, devotament, ambiţie, pasiune şi respect pentru meseria de jurnalist. Este jurnalist din 1998, iar în 2008 a coordonat şi realizat, împreună cu echipa de la România, te iubesc!, campania „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, campanie laureată cu Premiul Emmy, în New York. Deşi este o persoană extrem de ocupată, Paula găseşte timp şi pentru voluntariat, fiind implicată în mai multe campanii umanitare.

Despre jurnalistul Paula Herlo aş putea vorbi la nesfârşit, şi asta pentru că, prin reportajele şi anchetele sale, am început să o cunosc profesional şi să îmi dau seama că este unul dintre puţinele exemple pozitive de oameni de televiziune care nu şi-au pierdut integritatea şi dorinţa de a schimba în bine România, de a atrage atenţia asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Nu cred ca dacă aş scrie pagini întregi despre motivele pentru care o consider un model, aţi face-o şi voi, ci cred că cea mai bună carte de vizită pentru un om sunt comportamentul şi lucrurile pe care le face, aşadar vă invit să vizitaţi www.paulaherlo.ro şi să o descoperiţi singuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s